תוספות

פאי פטריות

45 דק'
בינוני
להדפסת מתכון

מצרכים

מתכון לפאי מיקס פטריות:
לבצק >>
350 גרם קמח (2.5 כוסות)
200 גרם חמאה קרה
כםית מלח
כף סוכר
כפית עלי טימין
ביצה אחת

למלית >>
סלסלת פטריות שמפיניון
סלסלת פטריות חורש
פטריית מלך היער קצוצה דק
פטריות שימאג'י מפורקות ללא שורש
בצל אחד קצוץ
75 גרם חמאה
רבע כפית מוסקט
רבע כפית פלפל שחור גרוס
עלים מארבעה גבעולי בזיליקום
עלים מחמישה גבעולי טימין
150 גרם גבינת קשקבל
50 גרם גבינה בולגרית מפוררת
2 ביצים טרופות
שן שום קצוצה

הוראות הכנה

אופן ההכנה: 
- במעבד מזון לשים קמח חמאה מלח טימין וסוכר ומערבבים לתערובת פירורית. 
- מוציאים מהמעבד ומעבדים לבצק אחיד. 
- מכניסים למקרר לשעתיים לפחות. 
- מוציאים מרדדים ומניחים בתבנית פאי. מחוררים באמצעות מזלג את כל פני הבצק מפזרים שעועית יבשה על הבצק ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 15-20 דקות. 
- מוציאים, מסירים את השעועית ומצננים. 

הכנת המלית >>
- מטגנים את הבצל בחמאה. 
- מוסיפים את הפטריות כולן ומטגנים חמש דקות בערך עד שהנוזל מתאדה או נספג. 
- טורפים את השמנת עם הביצה ומתבלים
- שופכים את הפירורית על הבצק האפוי
- מעל הפוריות שופכים את השמנת 
- מפזרים כמה עלי בזיליקום ומעליהם את הפרמז'ן
- מכניסים לתנור מכוסה ברדיד אלומיניום ל-30 דק'. לאחר מכן פותחים את הכיסוי וצורבים בתנור לעוד 10 דקות או עד שמזהיב.

בתיאבון!
45 דק'
בינוני
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

פרגיות מוקפצות עם ברוקולי ופטריות
מנות עיקריות
פרגיות מוקפצות עם ברוקולי ופטריות
זמן ההכנה:
20 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
תפוח אדמה מוקרם עם פטריות
תוספות
תפוח אדמה מוקרם עם פטריות
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
ספגטי בולונז ופטריות
מנות ראשונות
ספגטי בולונז ופטריות
זמן ההכנה:
60 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית