סלטים

סלט עשבי תיבול ופיצוחים חמוץ מתוק

20 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מצרכים

·        פטרוזיליה – צרור – 114 גרם שטופה וקצוצה
·        שמיר – צרור – 80 גרם שטוף וקצוץ
·        כוסברה – צרור – 92 גרם שטופה וקצוצה
·        נענע – צרור – 92 גרם שטופה וקצוצה
·        סלרי – 4 גבעולים – 180 גרם שטוף וקצוץ
·        שקדים – 10 גרם – 10 יחידות
·        אגוזי מלך – 45 גרם – 1/2 כוס
·        רימונים – 200 גרם – כוס
·        חמוציות – 68 גרם – 1/2 כוס
·        צימוקים – 126 גרם – 6 כפות
תיבול
·        מיץ מלימון אחד – 30 מ"ל
·        שמן שומשום – 4 כפות – 40 מ"ל
·        סוכר – 5 גרם – כפית שטוחה
·        מלח – 2 גרם – 1/3 כפית שטוחה
·        פלפל שחור גרוס – 2 גרם – 1/3 כפית שטוחה 

הוראות הכנה

1.     לערבב את כל המצרכים בקערה (חוץ ממצרכי התיבול).
2.     לערבב בקערית נפרדת את חומרי התיבול, מיץ לימון סחוט, שמן שומשום, סוכר, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
3.     ניתן להחליף את התיבול ברוטב חמוץ מתוק: 3 כפות דבש, 2 כפות חומץ תפוחים או רגיל, קורט מלח לפי הטעם וקורט פלפל שחור לפי הטעם.
20 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

סלט פסטה תירס ופטריות
סלטים
סלט פסטה תירס ופטריות
זמן ההכנה:
20 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
רביולי במילוי פטריות יער ברוטב שום
מנות עיקריות
רביולי במילוי פטריות יער ברוטב שום
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
קוביות בטטה מוקפצות עם פטריות ברוטב צ'ילי ודבש
תוספות
קוביות בטטה מוקפצות עם פטריות ברוטב צ'ילי ודבש
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית