סלטים

סלט טאבולה כרובית

20 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מצרכים

·        כרובית - יחידה קטנה (774 גרם), שטופה היטב.
·        עגבניה - 2 יחידה בינונית - סה"כ (344 גרם), אדומות וקשות.
·        שום - כפית, כתוש.
·        בצל ירוק - 4 יחידה בינונית - סה"כ (100 גרם)
·        פטרוזיליה - צרור (114 גרם)
·        מלפפון עם קליפה - יחידה בינונית (96 גרם)
·        בצל - יחידה קטנה (63 גרם), בצל סגול.
·        שמן זית - 3 כף - סה"כ (30 מ"ל)
·        מיץ לימון - 1/2 יחידה - סה"כ (15 מ"ל), סחוט טרי.
·        מלח - 1/4 כפית שטוחה
·        פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה

הוראות הכנה

*     לגרד את הכרובית על מגרדת גדולה כדי לקבל פירורים.
*   לחתוך את העגבניות לקוביות קטנות, לקצוץ את הבצל הירוק, ולקצוץ דק את הפטרוזיליה, המלפפון הירוק והבצל הסגול.
לערבב ביחד את כל המרכיבים, לתבל בהדרגה לפי הטעם ולשמור בקירור.
20 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

סלט קינואה פטריות וכרוביות צלויות
סלטים
סלט קינואה פטריות וכרוביות צלויות
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
ראגו פטריות ביין לבן ועשבי תיבול
מנות ראשונות
ראגו פטריות ביין לבן ועשבי תיבול
זמן ההכנה:
10 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
מתכון חגיגי לשיפודי פטריות
מנות עיקריות
מתכון חגיגי לשיפודי פטריות
זמן ההכנה:
25 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה