סלט טאבולה כרובית
מצרכים
· כרובית - יחידה קטנה (774 גרם), שטופה היטב.
· עגבניה - 2 יחידה בינונית - סה"כ (344 גרם), אדומות וקשות.
· שום - כפית, כתוש.
· בצל ירוק - 4 יחידה בינונית - סה"כ (100 גרם)
· פטרוזיליה - צרור (114 גרם)
· מלפפון עם קליפה - יחידה בינונית (96 גרם)
· בצל - יחידה קטנה (63 גרם), בצל סגול.
· שמן זית - 3 כף - סה"כ (30 מ"ל)
· מיץ לימון - 1/2 יחידה - סה"כ (15 מ"ל), סחוט טרי.
· מלח - 1/4 כפית שטוחה
· פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
הוראות הכנה
* לגרד את הכרובית על מגרדת גדולה כדי לקבל פירורים.
* לחתוך את העגבניות לקוביות קטנות, לקצוץ את הבצל הירוק, ולקצוץ דק את הפטרוזיליה, המלפפון הירוק והבצל הסגול.
לערבב ביחד את כל המרכיבים, לתבל בהדרגה לפי הטעם ולשמור בקירור.