סלטים

סלט טאבולה כרובית

20 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מצרכים

·        כרובית - יחידה קטנה (774 גרם), שטופה היטב.
·        עגבניה - 2 יחידה בינונית - סה"כ (344 גרם), אדומות וקשות.
·        שום - כפית, כתוש.
·        בצל ירוק - 4 יחידה בינונית - סה"כ (100 גרם)
·        פטרוזיליה - צרור (114 גרם)
·        מלפפון עם קליפה - יחידה בינונית (96 גרם)
·        בצל - יחידה קטנה (63 גרם), בצל סגול.
·        שמן זית - 3 כף - סה"כ (30 מ"ל)
·        מיץ לימון - 1/2 יחידה - סה"כ (15 מ"ל), סחוט טרי.
·        מלח - 1/4 כפית שטוחה
·        פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה

הוראות הכנה

*     לגרד את הכרובית על מגרדת גדולה כדי לקבל פירורים.
*   לחתוך את העגבניות לקוביות קטנות, לקצוץ את הבצל הירוק, ולקצוץ דק את הפטרוזיליה, המלפפון הירוק והבצל הסגול.
לערבב ביחד את כל המרכיבים, לתבל בהדרגה לפי הטעם ולשמור בקירור.
20 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

פטריות ממולאות בבשר:
מנות עיקריות
פטריות ממולאות בבשר:
זמן ההכנה:
45 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
פטריות כבושות
תוספות
פטריות כבושות
זמן ההכנה:
30 דקות
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
קלצונה במילוי גבינות ופטריות
מנות ראשונות
קלצונה במילוי גבינות ופטריות
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית