תוספות

פסטה בעשבי תיבול

20 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מצרכים

·        פנה - שקית (500 גרם), או בצורת צינורות
·        שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל),
·        מלח ים - כפית שטוחה
·        פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה, גרוס
·        פטרוזיליה – 5 גרם – כף – קצוצה
·        שמיר -  9 גרם – כף – קצוץ
·        כוסברה – 5 גרם – כף – קצוצה
·        סלרי - כרפס - כף-קצוץ (5 גרם), עלים קצוצים.
·        בזיליקום - כף-קצוץ (3 גרם)

הוראות הכנה

1.      מבשלים את חבילת הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
2.      שמים במחבת את שמן הזית, מטגנים קלות את כל עשבי התיבול מוסיפים את הפסטה ומקפיצים יחד כשלוש ארבע דקות – מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
20 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

ריזוטו פטריות מעורבות
תוספות
ריזוטו פטריות מעורבות
זמן ההכנה:
20 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
רביולי במילוי פטריות יער ברוטב שום
מנות עיקריות
רביולי במילוי פטריות יער ברוטב שום
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
סלט קינואה פטריות וכרוביות צלויות
סלטים
סלט קינואה פטריות וכרוביות צלויות
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה