תוספות

פסטה בעשבי תיבול

20 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מצרכים

·        פנה - שקית (500 גרם), או בצורת צינורות
·        שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל),
·        מלח ים - כפית שטוחה
·        פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה, גרוס
·        פטרוזיליה – 5 גרם – כף – קצוצה
·        שמיר -  9 גרם – כף – קצוץ
·        כוסברה – 5 גרם – כף – קצוצה
·        סלרי - כרפס - כף-קצוץ (5 גרם), עלים קצוצים.
·        בזיליקום - כף-קצוץ (3 גרם)

הוראות הכנה

1.      מבשלים את חבילת הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
2.      שמים במחבת את שמן הזית, מטגנים קלות את כל עשבי התיבול מוסיפים את הפסטה ומקפיצים יחד כשלוש ארבע דקות – מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
20 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

שעועית ירוקה ופטריות מוקפצות
מנות ראשונות
שעועית ירוקה ופטריות מוקפצות
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
קוביות בטטה מוקפצות עם פטריות ברוטב צ'ילי ודבש
תוספות
קוביות בטטה מוקפצות עם פטריות ברוטב צ'ילי ודבש
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
מאפה במילוי פטריות וערמונים
מנות ראשונות
מאפה במילוי פטריות וערמונים
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית