תוספות

פסטה בעשבי תיבול

20 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מצרכים

·        פנה - שקית (500 גרם), או בצורת צינורות
·        שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל),
·        מלח ים - כפית שטוחה
·        פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה, גרוס
·        פטרוזיליה – 5 גרם – כף – קצוצה
·        שמיר -  9 גרם – כף – קצוץ
·        כוסברה – 5 גרם – כף – קצוצה
·        סלרי - כרפס - כף-קצוץ (5 גרם), עלים קצוצים.
·        בזיליקום - כף-קצוץ (3 גרם)

הוראות הכנה

1.      מבשלים את חבילת הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
2.      שמים במחבת את שמן הזית, מטגנים קלות את כל עשבי התיבול מוסיפים את הפסטה ומקפיצים יחד כשלוש ארבע דקות – מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
20 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

קציצות עוף ופטריות בציפוי פריך
מנות ראשונות
קציצות עוף ופטריות בציפוי פריך
זמן ההכנה:
45 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
המבורגר פטריות, טופו ובצל מטוגן
מנות ראשונות
המבורגר פטריות, טופו ובצל מטוגן
זמן ההכנה:
45 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
קציצות ירק ועשבי תיבול אפויות בתנור 404
מנות עיקריות
קציצות ירק ועשבי תיבול אפויות בתנור 404
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית