תוספות

פסטה בעשבי תיבול

20 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מצרכים

·        פנה - שקית (500 גרם), או בצורת צינורות
·        שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל),
·        מלח ים - כפית שטוחה
·        פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה, גרוס
·        פטרוזיליה – 5 גרם – כף – קצוצה
·        שמיר -  9 גרם – כף – קצוץ
·        כוסברה – 5 גרם – כף – קצוצה
·        סלרי - כרפס - כף-קצוץ (5 גרם), עלים קצוצים.
·        בזיליקום - כף-קצוץ (3 גרם)

הוראות הכנה

1.      מבשלים את חבילת הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
2.      שמים במחבת את שמן הזית, מטגנים קלות את כל עשבי התיבול מוסיפים את הפסטה ומקפיצים יחד כשלוש ארבע דקות – מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
20 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

פטריות ושלוש הגבינות
מנות עיקריות
פטריות ושלוש הגבינות
זמן ההכנה:
40 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
סלט גריסים
סלטים
סלט גריסים
זמן ההכנה:
20 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
מרק קרם בצלים ופטריות
מנות ראשונות
מרק קרם בצלים ופטריות
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית