תוספות

פסטה בעשבי תיבול

20 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מצרכים

·        פנה - שקית (500 גרם), או בצורת צינורות
·        שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל),
·        מלח ים - כפית שטוחה
·        פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה, גרוס
·        פטרוזיליה – 5 גרם – כף – קצוצה
·        שמיר -  9 גרם – כף – קצוץ
·        כוסברה – 5 גרם – כף – קצוצה
·        סלרי - כרפס - כף-קצוץ (5 גרם), עלים קצוצים.
·        בזיליקום - כף-קצוץ (3 גרם)

הוראות הכנה

1.      מבשלים את חבילת הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
2.      שמים במחבת את שמן הזית, מטגנים קלות את כל עשבי התיבול מוסיפים את הפסטה ומקפיצים יחד כשלוש ארבע דקות – מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
20 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

עלי אנדיב במילוי גבינה
מנות ראשונות
עלי אנדיב במילוי גבינה
זמן ההכנה:
15 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
סטייק פורטבלה על האש
מנות עיקריות
סטייק פורטבלה על האש
זמן ההכנה:
12 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
כדורי מלאווח ממולאי פטריות זיתים ועגבניות
מנות ראשונות
כדורי מלאווח ממולאי פטריות זיתים ועגבניות
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית