מנות עיקריות

קציצות ירק ועשבי תיבול אפויות בתנור 404

30 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מצרכים

• 1 צרור (2 כוסות לא דחוסות) פטרוזיליה קצוצה דק
• ½ צרור (כוס) כוסברה קצוצה דק
• 1 קישוא מגורר גס
• 2 מקלות סלרי קצוצים דק
• ½ בצל סגול קצוץ דק
• 1 גבעול עבה של בצל ירוק קצוץ
• 2 שיני שום כתושות
• 1 כפית מלח
• ¼ כפית פלפל שחור
• 2 ביצים
• 1 כף שמן זית
• ½ כוס קוואקר
• ½ כוס פירורי לחם

הוראות הכנה

1.     מחממים תנור ל־180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. מזלפים עליה מעט שמן ובעזרת נייר סופג מורחים את השמן על כל הנייר. 

2.     בקערה גדולה מערבבים היטב את כל חומרי הקציצות. 

3.     מניחים את התערובת כרבע שעה בצד או במקרר כדי שהקוואקר יתרכך וידביק את העיסה. 

4.     בידיים רטובות יוצרים קציצות בגודל שקע כף היד (כשתי כפות) ומניחים על התבנית.  

5.     אופים 20־25 דקות, עד שהקציצות יציבות למגע והחלק התחתון שלהן מוזהב. 

6.     להגשה: יוגורט טבעי מעורבב עם חצי שן שום כתושה ומעט מלח ופלפל.
30 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

קוביות בטטה מוקפצות עם פטריות ברוטב צ'ילי ודבש
תוספות
קוביות בטטה מוקפצות עם פטריות ברוטב צ'ילי ודבש
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
סלט עדשים שחורים עם בטטה ופטריות
סלטים
סלט עדשים שחורים עם בטטה ופטריות
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
קונכיות פסטה במילוי פטריות וגבינות
מנות עיקריות
קונכיות פסטה במילוי פטריות וגבינות
זמן ההכנה:
60 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית