מנות עיקריות

פיצה פורטבלה

20 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מצרכים

  • אריזת פורטבלה למילוי תוצרת מרינה.
  • 100 גרם גבינת עמק מגוררת.
  • 50 גרם גבינת פרמז'אן מגוררת.
  • חצי גביע קוטג'.
  • 100 גרם גבינת מוצרלה.
  • 100 גרם גבינה בולגרית מפוררת.
  • ביצה אחת.
  • פלפל שחור גרוס.
  • 2 כפות קטשופ או רסק עגבניות מתובל (לפי הטעם).
  • ענף אורגנו.
  • חבילת פירורי לחם - יפניים פאנקו.


הוראות הכנה

קוטמים את רגלי הפטריות ומכינים חלל למילוי בתוך הפטריה.
מערבבים את כל המרכיבים (גבינות, פלפל גרוס, ביצה טרופה, קטשופ או רסק עגבניות מתובל)
וטורפים היטב עד לקבלת בלילה אחידה במרקם קרמי.
ממלאים את הפטריות בתערובת בנדיבות, 
מצפים בפירורי לחם ומפזרים מעט פרמז'אן. 
מוסיפים עלה אורגנו לעיטור וטעם.
אופים בחום 180 מעלות עד להשחמה.
להגיש בתוספת פלח לימון.
  •  יש לזכור שהפטריות מפרישות נוזלים באפייה,לאפות מעט יותר מהנראה לעין עד שהתערובת אפויה היטב.
בתאבון!!
20 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

סלט שרופים
סלטים
סלט שרופים
זמן ההכנה:
60 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
קוביות בטטה מוקפצות עם פטריות ברוטב צ'ילי ודבש
תוספות
קוביות בטטה מוקפצות עם פטריות ברוטב צ'ילי ודבש
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
קציצות עוף ופטריות בציפוי פריך
מנות ראשונות
קציצות עוף ופטריות בציפוי פריך
זמן ההכנה:
45 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית