סלטים

ממרח פטריות (ובסיס לרוטב)

60 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מצרכים

  • מצרכים:
  • 2 סלסלות פטריות שמפניון
  • 1 סלסלה פטריות בייבי פורטבלה
  • 2 פטריות מלך היער
  • 1/2 סלסלה פטריות שיטאקי
  • 5 בצלי שאלוט או בצל אחד לבן או 2 כרישה (החלק הלבן)
  • 30 גרם חמאה + 50 גרם נוספים
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

  • אופן הכנה:
  • - קוצצים דק את השאלוט והפטריות.
  • - ממיסים במחבת 30 גרם חמאה ומטגנים את השאלוט במשך 5 דקות. מוסיפים פטריות קצוצות ומטגנים במשך 40 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
  • - מעבירים את הפטריות החמות למעבד מזון, מוסיפים 50 גרם חמאה וטוחנים עד שנוצר ממרח.
  • - שומרים במקרר בצנצנת אטומה.
  • הערות חשובות:
  • - ניתן למרוח את הממרח על ברוסקטה (לינק לברוסקטה) או לפתוח במחת עם מעט שמנת ליצירת רוטב מושלם לפסטה. עוד אופציה היא להוסיף כף מהממרח לריזוטו.
60 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

פטריות ושלוש הגבינות
מנות עיקריות
פטריות ושלוש הגבינות
זמן ההכנה:
40 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
שווארמה פטריות
מנות עיקריות
שווארמה פטריות
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
סטייק פורטבלה על האש
מנות עיקריות
סטייק פורטבלה על האש
זמן ההכנה:
12 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה