סלטים

ממרח פטריות (ובסיס לרוטב)

60 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מצרכים

  • מצרכים:
  • 2 סלסלות פטריות שמפניון
  • 1 סלסלה פטריות בייבי פורטבלה
  • 2 פטריות מלך היער
  • 1/2 סלסלה פטריות שיטאקי
  • 5 בצלי שאלוט או בצל אחד לבן או 2 כרישה (החלק הלבן)
  • 30 גרם חמאה + 50 גרם נוספים
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

  • אופן הכנה:
  • - קוצצים דק את השאלוט והפטריות.
  • - ממיסים במחבת 30 גרם חמאה ומטגנים את השאלוט במשך 5 דקות. מוסיפים פטריות קצוצות ומטגנים במשך 40 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
  • - מעבירים את הפטריות החמות למעבד מזון, מוסיפים 50 גרם חמאה וטוחנים עד שנוצר ממרח.
  • - שומרים במקרר בצנצנת אטומה.
  • הערות חשובות:
  • - ניתן למרוח את הממרח על ברוסקטה (לינק לברוסקטה) או לפתוח במחת עם מעט שמנת ליצירת רוטב מושלם לפסטה. עוד אופציה היא להוסיף כף מהממרח לריזוטו.
60 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

המבורגר פטריות, טופו ובצל מטוגן
מנות ראשונות
המבורגר פטריות, טופו ובצל מטוגן
זמן ההכנה:
45 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
פטריות כבושות
תוספות
פטריות כבושות
זמן ההכנה:
30 דקות
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
תבשיל נסיכת הנילוס עם פטריות
מנות עיקריות
תבשיל נסיכת הנילוס עם פטריות
זמן ההכנה:
45 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית