תוספות

תבשיל תפו"א ופטריות בחלב קוקוס וקארי

30 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל
  • 4 שיני שום קלופות
  • 10 תפוחי אדמה מיני או 4 תפוחי אדמה גדולים
  • 1/2 סלסלת פטריות שמפניון
  • 1/2 סלסלת בייבי פורטבלה
  • 2 כפות משחת קארי (ירוק/אדום/מאסאמן)
  • פחית קרם קוקוס
  • מלח
  • להגשה:
  • עלי כוסברה

הוראות הכנה

  •  חותכים את הבצל והשום לקוביות.
  •  אם משתמשים בתפוחי אדמה מיני חותכים לחצי (עם הקליפה), אם משתמשים בתפוחי אדמה רגילים חותכים לקוביות גדולות.
  •  במחבת רחבה מטגנים את הבצל בשמן זית עד הזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
  •  מוסיפים את הקארי ומטגנים במשך 2 דקות.
  • מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן, תוך כדי ערבוב, במשך 5 דקות. אם הפטריות נדבקות למחבת אפשר להוסיף כמה כפות מים. שימו לב לא להוסיף יותר מדי מים כי יתווסף בהמשך קרם קוקוס.
  • מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים במשך 2 דקות.
  • מוסיפים קרם קוקוס ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
  •  מגישים מעל אורז עם עלי כוסברה.
30 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

קונכיות פסטה במילוי פטריות וגבינות
מנות עיקריות
קונכיות פסטה במילוי פטריות וגבינות
זמן ההכנה:
60 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
סלט כרוב עם פטריות וחמוציות
סלטים
סלט כרוב עם פטריות וחמוציות
זמן ההכנה:
20 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
סלט גריסים
סלטים
סלט גריסים
זמן ההכנה:
20 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה