מניחים את הלחם בתוך קערה עם מים וממתינים כ-5 דקות עד שהלחם יהיה רך לחלוטין. סוחטים היטב מכל המים ומעבירים לקערה. אם משתמשים בפירורי לחם מדלגים על השלב הזה.
חותכים את הבצל והפטריות לקוביות.
במחבת, על אש בינונית, מטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד 5 דקות. מעבירים לקערה עם הלחם ומצננים מעט.
קוצצים את הפטרוזיליה דק ומוסיפים לקערה.
מוסיפים את שאר המצרכים לקערה ומערבבים היטב. אם יש זמן, מעבירים למקרר לחצי שעה (ועד 12 שעות) עטוף בניילון נצמד.
יוצרים קציצות מהתערובת ומצפים בפירורי לחם.
מטגנים במחבת עם שמן בגובה ס"מ עד שהקציצות זהובות משני הצדדים.