מנות ראשונות

קציצות עוף ופטריות בציפוי פריך

45 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 500 גרם עוף טחון
  • ביצה
  • 2 פרוסות לחם לבן או 5 כפות פירורי לחם
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 2 שיני שום כתושות
  • כפית א. מרק בצל
  • כפית פפריקה
  • מלח ופלפל
  • 1 בצל
  • סלסלת פטריות שמפניון
  • 3 כפות שמן זית
לציפוי וטיגון:
  • פירורי לחם
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה

  • מניחים את הלחם בתוך קערה עם מים וממתינים כ-5 דקות עד שהלחם יהיה רך לחלוטין. סוחטים היטב מכל המים ומעבירים לקערה. אם משתמשים בפירורי לחם מדלגים על השלב הזה.
  • חותכים את הבצל והפטריות לקוביות.
  • במחבת, על אש בינונית, מטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד 5 דקות. מעבירים לקערה עם הלחם ומצננים מעט.
  • קוצצים את הפטרוזיליה דק ומוסיפים לקערה.
  • מוסיפים את שאר המצרכים לקערה ומערבבים היטב. אם יש זמן, מעבירים למקרר לחצי שעה (ועד 12 שעות) עטוף בניילון נצמד.
  • יוצרים קציצות מהתערובת ומצפים בפירורי לחם.
  • מטגנים במחבת עם שמן בגובה ס"מ עד שהקציצות זהובות משני הצדדים.
בתאבון!!

45 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

פאי פטריות
תוספות
פאי פטריות
זמן ההכנה:
45 דק'
|
רמת קושי:
בינוני
קונכיות פסטה במילוי פטריות וגבינות
מנות עיקריות
קונכיות פסטה במילוי פטריות וגבינות
זמן ההכנה:
60 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
סלט פטריות, עלים ירוקים וגבינות
סלטים
סלט פטריות, עלים ירוקים וגבינות
זמן ההכנה:
20 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה