מנות ראשונות

פטריות מטוגנות בציפוי פריך

30 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 2 סלסלות פטריות שמפניון או בייבי פורטבלה
  • 2 ביצים
  • כפית חרדל
  • כף קמח
  • מלח ופלפל
  • כוס פירורי לחם
  • כפית שומשום לבן
  • כפית שומשום שחור

הוראות הכנה

  • מערבבים בקערה את הביצים עם חרדל, קמח, מלח ופלפל עד שנוצרת תערובת אחידה.
  • בקערה נוספת מערבבים את פירורי הלחם עם 2 סוגי השומשום.
  • טובלים כל פטריה בתערובת הביצים ולאחר מכן מגלגלים בתוך פירורי הלחם עד שהפטריה מכוסה כולה.
  • מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה ומגישים חם.
בתאבון!!
30 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

סלט עגבניות שרי ופטריות
סלטים
סלט עגבניות שרי ופטריות
זמן ההכנה:
15 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
ראגו פטריות ביין לבן ועשבי תיבול
מנות ראשונות
ראגו פטריות ביין לבן ועשבי תיבול
זמן ההכנה:
10 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
ממרח פטריות (ובסיס לרוטב)
סלטים
ממרח פטריות (ובסיס לרוטב)
זמן ההכנה:
60 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית