מנות ראשונות

פטריות במילוי גבינות ואגוזים

30 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 6-8 פטריות סטייק פורטבלה או שמפניון גדולות
  • 1 גליל גבינת עיזים
  • 100 גרם גבינת פרמזן מגורדת דק (או מוצרלה)
  • 100 גרם אגוזי מלך או לוז או פקאנים (טבעיים)
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 1/2 צרור עירית
  • 8 כפות פירורי לחם
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • מורידים לפטריות את הרגל ומברישים את הפטריות בשמן זית. מניחים על תבנית עם נייר אפייה כשהחלק הפתוח כלפי מעלה.
  • קוצצים דק את הפטרוזיליה והעירית.
  • קולים את האגוזים על מחבת ללא שמן במשך 5 דקות. מצננים מעט וקוצצים.
  • מערבבים את כל המצרכים פרט לפירורי לחם והשמן.
  • ממלאים כל פטריה בתערובת הגבינות והאגוזים ומפזרים מעל פירורי לחם.
  • מזלפים שמן זית ואופים במשך 10 דקות או עד שהחלק העליון זהוב.
המלצת הגשה:
  • במקום לזרוק את רגלי הפטריות, אפשר לקצוץ אותן דק ולהוסיף לתערובת המילוי.
בתאבון!!
30 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

פטריות במילוי גבינה כחולה:
תוספות
פטריות במילוי גבינה כחולה:
זמן ההכנה:
20 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
פשטידת פטריות חגיגית
תוספות
פשטידת פטריות חגיגית
זמן ההכנה:
40 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
עלי אנדיב במילוי גבינה
מנות ראשונות
עלי אנדיב במילוי גבינה
זמן ההכנה:
15 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית