מנות ראשונות

פטריות במילוי גבינות ואגוזים

30 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 6-8 פטריות סטייק פורטבלה או שמפניון גדולות
  • 1 גליל גבינת עיזים
  • 100 גרם גבינת פרמזן מגורדת דק (או מוצרלה)
  • 100 גרם אגוזי מלך או לוז או פקאנים (טבעיים)
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 1/2 צרור עירית
  • 8 כפות פירורי לחם
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • מורידים לפטריות את הרגל ומברישים את הפטריות בשמן זית. מניחים על תבנית עם נייר אפייה כשהחלק הפתוח כלפי מעלה.
  • קוצצים דק את הפטרוזיליה והעירית.
  • קולים את האגוזים על מחבת ללא שמן במשך 5 דקות. מצננים מעט וקוצצים.
  • מערבבים את כל המצרכים פרט לפירורי לחם והשמן.
  • ממלאים כל פטריה בתערובת הגבינות והאגוזים ומפזרים מעל פירורי לחם.
  • מזלפים שמן זית ואופים במשך 10 דקות או עד שהחלק העליון זהוב.
המלצת הגשה:
  • במקום לזרוק את רגלי הפטריות, אפשר לקצוץ אותן דק ולהוסיף לתערובת המילוי.
בתאבון!!
30 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

פסטה בעשבי תיבול
תוספות
פסטה בעשבי תיבול
זמן ההכנה:
20 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
פולנטה תבשיל פטריות
מנות ראשונות
פולנטה תבשיל פטריות
זמן ההכנה:
45 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
רביולי במילוי פטריות יער ברוטב שום
מנות עיקריות
רביולי במילוי פטריות יער ברוטב שום
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית