מנות ראשונות

פטריות במילוי גבינות ואגוזים

30 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 6-8 פטריות סטייק פורטבלה או שמפניון גדולות
  • 1 גליל גבינת עיזים
  • 100 גרם גבינת פרמזן מגורדת דק (או מוצרלה)
  • 100 גרם אגוזי מלך או לוז או פקאנים (טבעיים)
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 1/2 צרור עירית
  • 8 כפות פירורי לחם
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • מורידים לפטריות את הרגל ומברישים את הפטריות בשמן זית. מניחים על תבנית עם נייר אפייה כשהחלק הפתוח כלפי מעלה.
  • קוצצים דק את הפטרוזיליה והעירית.
  • קולים את האגוזים על מחבת ללא שמן במשך 5 דקות. מצננים מעט וקוצצים.
  • מערבבים את כל המצרכים פרט לפירורי לחם והשמן.
  • ממלאים כל פטריה בתערובת הגבינות והאגוזים ומפזרים מעל פירורי לחם.
  • מזלפים שמן זית ואופים במשך 10 דקות או עד שהחלק העליון זהוב.
המלצת הגשה:
  • במקום לזרוק את רגלי הפטריות, אפשר לקצוץ אותן דק ולהוסיף לתערובת המילוי.
בתאבון!!
30 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

ברוסקטה עם פטריות
מנות ראשונות
ברוסקטה עם פטריות
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
סושי פטריות
תוספות
סושי פטריות
זמן ההכנה:
20 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
קוביות בטטה מוקפצות עם פטריות ברוטב צ'ילי ודבש
תוספות
קוביות בטטה מוקפצות עם פטריות ברוטב צ'ילי ודבש
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית