מנות עיקריות

פטריות ושלוש הגבינות

40 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מצרכים

  • אריזה של פטריות שמפיניון מרינה למילוי.
  • גביע גבינת קוטג'.
  • גבינת פיקורינו.
  • גבינה צהובה מגוררת.
  • 2 כפות שמן זית.
  • פלפל שחור.
  • עגבניות לחות.
  • עלי עירית קצוצה.
  • 2 שיני שום כתושות.



הוראות הכנה

קוטמים את רגלי הפטריות, קוצצים אותן דק דק כתוספת לתערובת.
קוצצים את העגבניות המיובשות ומכניסים לקערה יחד עם גבינת הקוטג', גבינה צהובה והתבלינים, מוסיפים את השום הכתוש.
בוחשים את המרכיבים וממלאים את הפטריות.
מגרדים בנדיבות גבינת פיקורינו מעל הפטריות.
מחממים תנור ל-200 מעלות ומכניסים את הפטריות למשך כ- 30 דק' עד להזהבה.
המלצת הגשה:
לקשט בעירית הקצוצה.

בתאבון!!
40 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

ריזוטו פטריות מעורבות
תוספות
ריזוטו פטריות מעורבות
זמן ההכנה:
20 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
ממרח פטריות (ובסיס לרוטב)
סלטים
ממרח פטריות (ובסיס לרוטב)
זמן ההכנה:
60 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
שבלולי שמרים ממולאים
מנות ראשונות
שבלולי שמרים ממולאים
זמן ההכנה:
45 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי גבוהה