מנות עיקריות

פטריות ושלוש הגבינות

40 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מצרכים

  • אריזה של פטריות שמפיניון מרינה למילוי.
  • גביע גבינת קוטג'.
  • גבינת פיקורינו.
  • גבינה צהובה מגוררת.
  • 2 כפות שמן זית.
  • פלפל שחור.
  • עגבניות לחות.
  • עלי עירית קצוצה.
  • 2 שיני שום כתושות.



הוראות הכנה

קוטמים את רגלי הפטריות, קוצצים אותן דק דק כתוספת לתערובת.
קוצצים את העגבניות המיובשות ומכניסים לקערה יחד עם גבינת הקוטג', גבינה צהובה והתבלינים, מוסיפים את השום הכתוש.
בוחשים את המרכיבים וממלאים את הפטריות.
מגרדים בנדיבות גבינת פיקורינו מעל הפטריות.
מחממים תנור ל-200 מעלות ומכניסים את הפטריות למשך כ- 30 דק' עד להזהבה.
המלצת הגשה:
לקשט בעירית הקצוצה.

בתאבון!!
40 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

קוביות בטטה מוקפצות עם פטריות ברוטב צ'ילי ודבש
תוספות
קוביות בטטה מוקפצות עם פטריות ברוטב צ'ילי ודבש
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
סלט פטריות, עלים ירוקים וגבינות
סלטים
סלט פטריות, עלים ירוקים וגבינות
זמן ההכנה:
20 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
בלינצ'ס תפו'א מקורמל ברוטב פטריות
מנות ראשונות
בלינצ'ס תפו'א מקורמל ברוטב פטריות
זמן ההכנה:
50 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית