סלטים

ממרח פטריות

45 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 2 סלסלות פטריות שמפניון
  • 1 סלסלה פטריות בייבי פורטבלה
  • 2 פטריות מלך היער
  • 1/2 סלסלה פטריות שיטאקי
  • 5 בצלי שאלוט או בצל אחד לבן או 2 כרישה (החלק הלבן)
  • 30 גרם חמאה + 50 גרם נוספים
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

  • קוצצים דק את השאלוט והפטריות.
  • ממיסים במחבת 30 גרם חמאה ומטגנים את השאלוט במשך 5 דקות. מוסיפים פטריות קצוצות ומטגנים במשך 40 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
  • מעבירים את הפטריות החמות למעבד מזון, מוסיפים 50 גרם חמאה וטוחנים עד שנוצר ממרח.
  • שומרים במקרר בצנצנת אטומה.
המלצת הגשה:
  • ניתן למרוח את הממרח על ברוסקטה (לינק לברוסקטה) או לפתוח במחבת עם מעט שמנת ליצירת רוטב מושלם לפסטה.
  • עוד אופציה היא להוסיף כף מהממרח לריזוטו.
בתאבון!!
45 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

פרגיות מוקפצות עם ברוקולי ופטריות
מנות עיקריות
פרגיות מוקפצות עם ברוקולי ופטריות
זמן ההכנה:
20 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
מתכון חגיגי לשיפודי פטריות
מנות עיקריות
מתכון חגיגי לשיפודי פטריות
זמן ההכנה:
25 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
שיפודי פטריות מיני פורטבלה
מנות ראשונות
שיפודי פטריות מיני פורטבלה
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה