סלטים

ממרח פטריות

45 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 2 סלסלות פטריות שמפניון
  • 1 סלסלה פטריות בייבי פורטבלה
  • 2 פטריות מלך היער
  • 1/2 סלסלה פטריות שיטאקי
  • 5 בצלי שאלוט או בצל אחד לבן או 2 כרישה (החלק הלבן)
  • 30 גרם חמאה + 50 גרם נוספים
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

  • קוצצים דק את השאלוט והפטריות.
  • ממיסים במחבת 30 גרם חמאה ומטגנים את השאלוט במשך 5 דקות. מוסיפים פטריות קצוצות ומטגנים במשך 40 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
  • מעבירים את הפטריות החמות למעבד מזון, מוסיפים 50 גרם חמאה וטוחנים עד שנוצר ממרח.
  • שומרים במקרר בצנצנת אטומה.
המלצת הגשה:
  • ניתן למרוח את הממרח על ברוסקטה (לינק לברוסקטה) או לפתוח במחבת עם מעט שמנת ליצירת רוטב מושלם לפסטה.
  • עוד אופציה היא להוסיף כף מהממרח לריזוטו.
בתאבון!!
45 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

קנלוני במילוי גבינות ופטריות
מנות ראשונות
קנלוני במילוי גבינות ופטריות
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
תבשיל תפו"א ופטריות בחלב קוקוס וקארי
תוספות
תבשיל תפו"א ופטריות בחלב קוקוס וקארי
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
פסטה בעשבי תיבול
תוספות
פסטה בעשבי תיבול
זמן ההכנה:
20 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה