סלטים

ממרח פטריות

45 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 2 סלסלות פטריות שמפניון
  • 1 סלסלה פטריות בייבי פורטבלה
  • 2 פטריות מלך היער
  • 1/2 סלסלה פטריות שיטאקי
  • 5 בצלי שאלוט או בצל אחד לבן או 2 כרישה (החלק הלבן)
  • 30 גרם חמאה + 50 גרם נוספים
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

  • קוצצים דק את השאלוט והפטריות.
  • ממיסים במחבת 30 גרם חמאה ומטגנים את השאלוט במשך 5 דקות. מוסיפים פטריות קצוצות ומטגנים במשך 40 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
  • מעבירים את הפטריות החמות למעבד מזון, מוסיפים 50 גרם חמאה וטוחנים עד שנוצר ממרח.
  • שומרים במקרר בצנצנת אטומה.
המלצת הגשה:
  • ניתן למרוח את הממרח על ברוסקטה (לינק לברוסקטה) או לפתוח במחבת עם מעט שמנת ליצירת רוטב מושלם לפסטה.
  • עוד אופציה היא להוסיף כף מהממרח לריזוטו.
בתאבון!!
45 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

פטריות פורטובלה במילוי תרד מוקרם
מנות ראשונות
פטריות פורטובלה במילוי תרד מוקרם
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
ברוסקטה עם פטריות
מנות ראשונות
ברוסקטה עם פטריות
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
נודלס פטריות ופרגיות ברוטב
מנות ראשונות
נודלס פטריות ופרגיות ברוטב
זמן ההכנה:
25 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית