מנות ראשונות

פטריות חמות לחומוס

20 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 2 סלסלות פטריות שמפניון או בייבי פורטבלה
  • 2 בצלים לבנים או 10 בצלי שאלוט
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

  • חותכים את הבצלים לרצועות דקות ואת הפטריות לפרוסות.
  • במחבת רחבה עם שמן זית מטגנים את הבצל עד הזהבה.
  • מוסיפים את הפטריות ומטגנים במשך 5 דקות. מתבלים בכורכום, כמון, פפריקה מתוקה וחריפה, מלח ופלפל.
  • ממשיכים לבשל עד שהפטריות רכות לגמרי, בסביבות 20 דקות.
  • אם אתם אוהבים שתבשיל הפטריות שלהם יותר נוזלי ודומה לרוטב, מוסיפים 1/2 כוס מים רותחים לאחר טיגון הבצל.
  • מגישים מעל חומוס עם פטרוזיליה וצנוברים.
בתאבון!!
20 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

פסטה בעשבי תיבול
תוספות
פסטה בעשבי תיבול
זמן ההכנה:
20 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
תבשיל תפו"א ופטריות בחלב קוקוס וקארי
תוספות
תבשיל תפו"א ופטריות בחלב קוקוס וקארי
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
בלינצ'ס תפו'א מקורמל ברוטב פטריות
מנות ראשונות
בלינצ'ס תפו'א מקורמל ברוטב פטריות
זמן ההכנה:
50 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית