מנות ראשונות

פטריות חמות לחומוס

20 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 2 סלסלות פטריות שמפניון או בייבי פורטבלה
  • 2 בצלים לבנים או 10 בצלי שאלוט
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

  • חותכים את הבצלים לרצועות דקות ואת הפטריות לפרוסות.
  • במחבת רחבה עם שמן זית מטגנים את הבצל עד הזהבה.
  • מוסיפים את הפטריות ומטגנים במשך 5 דקות. מתבלים בכורכום, כמון, פפריקה מתוקה וחריפה, מלח ופלפל.
  • ממשיכים לבשל עד שהפטריות רכות לגמרי, בסביבות 20 דקות.
  • אם אתם אוהבים שתבשיל הפטריות שלהם יותר נוזלי ודומה לרוטב, מוסיפים 1/2 כוס מים רותחים לאחר טיגון הבצל.
  • מגישים מעל חומוס עם פטרוזיליה וצנוברים.
בתאבון!!
20 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

כדורי מלאווח ממולאי פטריות זיתים ועגבניות
מנות ראשונות
כדורי מלאווח ממולאי פטריות זיתים ועגבניות
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
פיצה ביאנקה עם שמנת פטריות
מנות עיקריות
פיצה ביאנקה עם שמנת פטריות
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
סלט פסטה תירס ופטריות
סלטים
סלט פסטה תירס ופטריות
זמן ההכנה:
20 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה