מנות ראשונות

שעועית ירוקה ופטריות מוקפצות

30 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 1/2 חבילה שעועית ירוקה קפואה, מופשרת
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 1/2 סלסלת פטריות שמפניון
  • 1/2 סלסלת פטריות בייבי פורטבלה
  • 1/2 סלסלת פטריות שימאג'י
  • 6 שיני שום קלופות
  • 1 ס"מ ג'ינג'ר קלוף
  • 1/2 צ'ילי טרי
  • 6 כפות רוטב סויה
  • כף רוטב צ'ילי
  • 1/2 כפית שמן שומשום
  • מלח
  • 3 כפות שומשום

הוראות הכנה

  • חותכים את הפטריות לפרוסות או רבעים.
  • חותכים את הצ'ילי והשום לפרוסות דקות ואת הג'ינג'ר לקוביות קטנות.
  • מחממים היטב ווק עם שמן קנולה ומטגנים את השום, הצ'ילי והג'ינג'ר במשך דקה. תוך כדי ערבוב.
  • מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן במשך 3 דקות.
  • מוסיפים שעועית ומטגנים, תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהפטריות מתרככות.
  • מזלפים רוטב סויה, רוטב צי'לי ושמן שומשום ומערבבים במשך דקה.
  • מפזרים שומשום ומגישים.
בתאבון!!
30 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

מאפה במילוי פטריות וערמונים
מנות ראשונות
מאפה במילוי פטריות וערמונים
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
סלט קינואה פטריות וכרוביות צלויות
סלטים
סלט קינואה פטריות וכרוביות צלויות
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
פטריות ממולאות בבשר:
מנות עיקריות
פטריות ממולאות בבשר:
זמן ההכנה:
45 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית