מנות ראשונות

עלי אנדיב במילוי גבינה

15 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מצרכים

מנה ל -6 סועדים 
  • 2 ראשי אנדיב בינוניים אדום / לבן
  • 120 גרם גבינת עיזים רכה
  • 50 גרם אגוזי מלך 
  • 50 גרם אגוזי פקאן 
  • עלי בזיליקום טריים לפי הטעם 
  • מעט שמן זית

הוראות הכנה

יש להפריד את העלים האמצעיים הבשרניים של האנדיב 
להניח את העלים על משטח עבודה 
הכנת המילית : 
יש לשבור את האגוזים ולערבב אל תוך הגבינה,
להוסיף מעט מלח גס ושמן זית לפי הטעם 
לאוהבי המתכונים הפיקנטיים ניתן להוסיף מעט צ'ילי יבש 
יש לחתוך חצי סלק בינוני לרצועות דקות ,
לצרוב קלות על מחבת חמה בשמן זית עד לקבלת צבע כהה והתכווצות הסלק .
מילוי :
בעזרת כף יש למלא את עלי האנדיב במילית הגבינה
לקשט על עלה בשתי רצועות סלק צרוב ,ניתן לזלוף טיפת שמן זית מעל 
המלצת הגשה: 
לקשט עם עלה בזיל או רוקט  מעל לפי הטעם.

בתאבון!!
15 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

ברוסקטה עם פטריות
מנות ראשונות
ברוסקטה עם פטריות
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
פיצה פורטבלה
מנות עיקריות
פיצה פורטבלה
זמן ההכנה:
20 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
מרק קרם בצלים ופטריות
מנות ראשונות
מרק קרם בצלים ופטריות
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית