מנות ראשונות

עלי אנדיב במילוי גבינה

15 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מצרכים

מנה ל -6 סועדים 
  • 2 ראשי אנדיב בינוניים אדום / לבן
  • 120 גרם גבינת עיזים רכה
  • 50 גרם אגוזי מלך 
  • 50 גרם אגוזי פקאן 
  • עלי בזיליקום טריים לפי הטעם 
  • מעט שמן זית

הוראות הכנה

יש להפריד את העלים האמצעיים הבשרניים של האנדיב 
להניח את העלים על משטח עבודה 
הכנת המילית : 
יש לשבור את האגוזים ולערבב אל תוך הגבינה,
להוסיף מעט מלח גס ושמן זית לפי הטעם 
לאוהבי המתכונים הפיקנטיים ניתן להוסיף מעט צ'ילי יבש 
יש לחתוך חצי סלק בינוני לרצועות דקות ,
לצרוב קלות על מחבת חמה בשמן זית עד לקבלת צבע כהה והתכווצות הסלק .
מילוי :
בעזרת כף יש למלא את עלי האנדיב במילית הגבינה
לקשט על עלה בשתי רצועות סלק צרוב ,ניתן לזלוף טיפת שמן זית מעל 
המלצת הגשה: 
לקשט עם עלה בזיל או רוקט  מעל לפי הטעם.

בתאבון!!
15 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

מאפה במילוי פטריות וערמונים
מנות ראשונות
מאפה במילוי פטריות וערמונים
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
מאפה בניצה גבינות ופטריות
מנות ראשונות
מאפה בניצה גבינות ופטריות
זמן ההכנה:
45 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
סלט עגבניות שרי ופטריות
סלטים
סלט עגבניות שרי ופטריות
זמן ההכנה:
15 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה