מנות ראשונות

ספגטי בולונז ופטריות

60 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל
  • 4 שיני שום
  • 1/2 סלסלה פטריות שמפניון
  • 1/2 סלסלה בייבי פורטבלה
  • 2 פטריות מלך היער
  • 300 גרם בשר טחון
  • כפית אורגנו יבש או 6-8 עלי בזיליקום
  • צנצנת רוטב עגבניות מוכן (של כל חברה שאתם אוהבים)
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

  • חותכים את הבצל, השום והפטריות לקוביות.
  • בסיר נמוך ורחב מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל במשך 3-4 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עוד דקה.
  • מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהן מתרככות.
  • עושים מקום בסיר על ידי הזזת התערובת הצידה ומוסיפים את הבשר. מטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבשר משנה את צבעו. מתבלים במלח ופלפל.
  • מוסיפים אורגנו או בזיליקום ורוטב עגבניות ומבשלים במשך 30 דקות.
  • מגישים מעל ספגטי.
המלצת הגשה:
  • אם אתם אוהבים את הרוטב שלכם פיקנטי, אפשר להוסיף בשלב טיגון הבצל גם 1/2 צ'ילי טרי קצוץ דק.
  • אם אתם אוהבים את הפסטה שלכם ספוגה ברוטב, מוסיפים אותה לסיר עם הרוטב המוכן כשהאש עדיין דולקת ומבשלים ביחד את הפסטה והבולונז במשך 3-4 דקות.
בתאבון!!
60 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

ממרח פטריות
סלטים
ממרח פטריות
זמן ההכנה:
45 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
קנלוני במילוי גבינות ופטריות
מנות ראשונות
קנלוני במילוי גבינות ופטריות
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
פשטידת פטריות חגיגית
תוספות
פשטידת פטריות חגיגית
זמן ההכנה:
40 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית