סלטים

סלט פסטה תירס ופטריות

20 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 1 חבילה פסטה קצרה
  • 15 עגבניות שרי, עדיף מזן תמר
  • 1/2 כוס זיתים ירוקים או שחורים, מגולענים
  • 15 עלי בזיליקום
  • סלסלת פטריות שמפניון
  • 10 עגבניות מיובשות
  • 3/4 קופסת תירס משימורים או קפוא ומבושל
  • 10 ענפי עירית
לרוטב:
  • 3 כפות מיונז איכותי
  • 2 כפות קטשופ או רסק עגבניות או ממרח עגבניות מיובשות
  • 2 כפות מיץ לימון
  • כף שמן זית
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

  • מבשלים את הפסטה על פי ההוראות על גבי האריזה ומסננים.
  • חותכים את העגבניות לחצי, את הזיתים והפטריות לפרוסות ואז העגבניות המיובשות לרצועות דקות.
  • קוצצים את העירית לטבעות דקות וקורעים את עלי הבזיליקום.
  • מערבבים היטב את מצרכי הרוטב.
  • מניחים את הפסטה החמה בקערה גדולה ומוסיפים את כל המצרכים, מזלפים מהרוטב ומערבבים כשהפסטה עדיין חמימה כדי שהרוטב יספג.
  • מגישים בטמפרטורת החדר.
בתאבון!!
20 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

מרק קרם בצלים ופטריות
מנות ראשונות
מרק קרם בצלים ופטריות
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
סלט בריאות מרינה
סלטים
סלט בריאות מרינה
זמן ההכנה:
15 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
מתכון חגיגי לשיפודי פטריות
מנות עיקריות
מתכון חגיגי לשיפודי פטריות
זמן ההכנה:
25 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה