מנות ראשונות

נודלס פטריות ופרגיות ברוטב

25 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1 בצל או 4 בצלי שאלוט
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר קלוף
  • 1 צ'ילי טרי
  • 500 גרם פרגיות
  • 1/2 סלסלה פטריות שימאג'י
  • 1/2 סלסלה פטריות שיטאקי
  • 1/2 סלסלה פטריות שמפניון
  • 2 כפות דבש או סילאן
  • 5 כפות רוטב סויה
  • כפית שמן שומשום
  • 2 כפות רוטב צ'ילי
  • חבילה נודלס (ביצים/אודון/אורז)
להגשה:
  • 3 ענפי בצל ירוק
  • בוטנים קצוצים

הוראות הכנה

  • מרתיחים מים בסיר גדול ובינתיים מתחילים בחיתוכים.
  • חותכים את הבצל לרצועות, את הצ'ילי וג'ינג'ר לקוביות קטנות ואת הפטריות לרבעים.
  • חותכים את הפרגיות לרצועות או קוביות בגודל 2 ס"מ.
  • מחממים שמן קנולה בתוך הווק ומטגנים את הבצל, תוך כדי ערבוב, במשך 2 דקות.
  • מוסיפים צ'ילי וג'ינג'ר ומטגנים במשך דקה.
  • מוסיפים פטריות ופרגיות וממשיכים לטגן על אש גבוהה עד שהפרגיות זהובות.
  • מבשלים את הנודלס במים הרותחים עד שהפרגיות תהיינה מוכנות.
  • כשהפרגיות מוכנות מזלפים מעל דבש, סויה, שמן שומשום ורוטב צ'ילי ומערבבים.
  • מוסיפים את הנודלס ומערבבים, תוך כדי טיגון, במשך 2 דקות.
  • מגישים עם טבעות בצל ירוק ובוטנים קצוצים.
בתאבון!!
25 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

קציצות ירק ועשבי תיבול אפויות בתנור 404
מנות עיקריות
קציצות ירק ועשבי תיבול אפויות בתנור 404
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
ממרח פטריות (ובסיס לרוטב)
סלטים
ממרח פטריות (ובסיס לרוטב)
זמן ההכנה:
60 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
פאי פטריות
תוספות
פאי פטריות
זמן ההכנה:
45 דק'
|
רמת קושי:
בינוני