מנות ראשונות

נודלס פטריות ופרגיות ברוטב

25 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1 בצל או 4 בצלי שאלוט
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר קלוף
  • 1 צ'ילי טרי
  • 500 גרם פרגיות
  • 1/2 סלסלה פטריות שימאג'י
  • 1/2 סלסלה פטריות שיטאקי
  • 1/2 סלסלה פטריות שמפניון
  • 2 כפות דבש או סילאן
  • 5 כפות רוטב סויה
  • כפית שמן שומשום
  • 2 כפות רוטב צ'ילי
  • חבילה נודלס (ביצים/אודון/אורז)
להגשה:
  • 3 ענפי בצל ירוק
  • בוטנים קצוצים

הוראות הכנה

  • מרתיחים מים בסיר גדול ובינתיים מתחילים בחיתוכים.
  • חותכים את הבצל לרצועות, את הצ'ילי וג'ינג'ר לקוביות קטנות ואת הפטריות לרבעים.
  • חותכים את הפרגיות לרצועות או קוביות בגודל 2 ס"מ.
  • מחממים שמן קנולה בתוך הווק ומטגנים את הבצל, תוך כדי ערבוב, במשך 2 דקות.
  • מוסיפים צ'ילי וג'ינג'ר ומטגנים במשך דקה.
  • מוסיפים פטריות ופרגיות וממשיכים לטגן על אש גבוהה עד שהפרגיות זהובות.
  • מבשלים את הנודלס במים הרותחים עד שהפרגיות תהיינה מוכנות.
  • כשהפרגיות מוכנות מזלפים מעל דבש, סויה, שמן שומשום ורוטב צ'ילי ומערבבים.
  • מוסיפים את הנודלס ומערבבים, תוך כדי טיגון, במשך 2 דקות.
  • מגישים עם טבעות בצל ירוק ובוטנים קצוצים.
בתאבון!!
25 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

בלינצ'ס תפו'א מקורמל ברוטב פטריות
מנות ראשונות
בלינצ'ס תפו'א מקורמל ברוטב פטריות
זמן ההכנה:
50 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
פטריות מטוגנות בציפוי פריך
מנות ראשונות
פטריות מטוגנות בציפוי פריך
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
ספגטי בולונז ופטריות
מנות ראשונות
ספגטי בולונז ופטריות
זמן ההכנה:
60 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית