מנות ראשונות

נודלס פטריות ופרגיות ברוטב

25 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1 בצל או 4 בצלי שאלוט
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר קלוף
  • 1 צ'ילי טרי
  • 500 גרם פרגיות
  • 1/2 סלסלה פטריות שימאג'י
  • 1/2 סלסלה פטריות שיטאקי
  • 1/2 סלסלה פטריות שמפניון
  • 2 כפות דבש או סילאן
  • 5 כפות רוטב סויה
  • כפית שמן שומשום
  • 2 כפות רוטב צ'ילי
  • חבילה נודלס (ביצים/אודון/אורז)
להגשה:
  • 3 ענפי בצל ירוק
  • בוטנים קצוצים

הוראות הכנה

  • מרתיחים מים בסיר גדול ובינתיים מתחילים בחיתוכים.
  • חותכים את הבצל לרצועות, את הצ'ילי וג'ינג'ר לקוביות קטנות ואת הפטריות לרבעים.
  • חותכים את הפרגיות לרצועות או קוביות בגודל 2 ס"מ.
  • מחממים שמן קנולה בתוך הווק ומטגנים את הבצל, תוך כדי ערבוב, במשך 2 דקות.
  • מוסיפים צ'ילי וג'ינג'ר ומטגנים במשך דקה.
  • מוסיפים פטריות ופרגיות וממשיכים לטגן על אש גבוהה עד שהפרגיות זהובות.
  • מבשלים את הנודלס במים הרותחים עד שהפרגיות תהיינה מוכנות.
  • כשהפרגיות מוכנות מזלפים מעל דבש, סויה, שמן שומשום ורוטב צ'ילי ומערבבים.
  • מוסיפים את הנודלס ומערבבים, תוך כדי טיגון, במשך 2 דקות.
  • מגישים עם טבעות בצל ירוק ובוטנים קצוצים.
בתאבון!!
25 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

קונכיות פסטה במילוי פטריות וגבינות
מנות עיקריות
קונכיות פסטה במילוי פטריות וגבינות
זמן ההכנה:
60 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
קוביות בטטה מוקפצות עם פטריות ברוטב צ'ילי ודבש
תוספות
קוביות בטטה מוקפצות עם פטריות ברוטב צ'ילי ודבש
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
פטריות כבושות
תוספות
פטריות כבושות
זמן ההכנה:
30 דקות
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית