מנות ראשונות

נודלס פטריות ופרגיות ברוטב

25 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1 בצל או 4 בצלי שאלוט
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר קלוף
  • 1 צ'ילי טרי
  • 500 גרם פרגיות
  • 1/2 סלסלה פטריות שימאג'י
  • 1/2 סלסלה פטריות שיטאקי
  • 1/2 סלסלה פטריות שמפניון
  • 2 כפות דבש או סילאן
  • 5 כפות רוטב סויה
  • כפית שמן שומשום
  • 2 כפות רוטב צ'ילי
  • חבילה נודלס (ביצים/אודון/אורז)
להגשה:
  • 3 ענפי בצל ירוק
  • בוטנים קצוצים

הוראות הכנה

  • מרתיחים מים בסיר גדול ובינתיים מתחילים בחיתוכים.
  • חותכים את הבצל לרצועות, את הצ'ילי וג'ינג'ר לקוביות קטנות ואת הפטריות לרבעים.
  • חותכים את הפרגיות לרצועות או קוביות בגודל 2 ס"מ.
  • מחממים שמן קנולה בתוך הווק ומטגנים את הבצל, תוך כדי ערבוב, במשך 2 דקות.
  • מוסיפים צ'ילי וג'ינג'ר ומטגנים במשך דקה.
  • מוסיפים פטריות ופרגיות וממשיכים לטגן על אש גבוהה עד שהפרגיות זהובות.
  • מבשלים את הנודלס במים הרותחים עד שהפרגיות תהיינה מוכנות.
  • כשהפרגיות מוכנות מזלפים מעל דבש, סויה, שמן שומשום ורוטב צ'ילי ומערבבים.
  • מוסיפים את הנודלס ומערבבים, תוך כדי טיגון, במשך 2 דקות.
  • מגישים עם טבעות בצל ירוק ובוטנים קצוצים.
בתאבון!!
25 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

פטריות מטוגנות ברוטב טריאקי
מנות עיקריות
פטריות מטוגנות ברוטב טריאקי
זמן ההכנה:
10 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
מאפה בניצה גבינות ופטריות
מנות ראשונות
מאפה בניצה גבינות ופטריות
זמן ההכנה:
45 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
סלט פטריות, עלים ירוקים וגבינות
סלטים
סלט פטריות, עלים ירוקים וגבינות
זמן ההכנה:
20 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה