תוספות

פטריות שיטאקי מוקפצות

10 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפיות חמאה
  • 1 בצל שאלוט קצוץ
  • 2 שיני שום קצוץ
  • 4 יח‘ פטריות יער
  • 3-2 יח‘ פטריות שיטאקי
  • מלח ופלפל
  • 2/1 כוס יין לבן
  • עירית קצוצה

הוראות הכנה

מחממים מחבת עם שמן זית וכפית חמאה,
ומקפיצים את הבצל והשום.
מוסיפים את הפטריות, מלח ופלפל ומקפיצים כ-5-4 דקות.
מוסיפים את היין ומערבבים, מוסיפים עוד כפית חמאה
ואת העירית.
מגישים כתוספת למנה עיקרית.

בתאבון!!
10 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

ברוסקטה עם פטריות
מנות ראשונות
ברוסקטה עם פטריות
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
פטריות פורטובלה במילוי תרד מוקרם
מנות ראשונות
פטריות פורטובלה במילוי תרד מוקרם
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
סלט עגבניות שרי ופטריות
סלטים
סלט עגבניות שרי ופטריות
זמן ההכנה:
15 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה