תוספות

פטריות שיטאקי מוקפצות

10 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפיות חמאה
  • 1 בצל שאלוט קצוץ
  • 2 שיני שום קצוץ
  • 4 יח‘ פטריות יער
  • 3-2 יח‘ פטריות שיטאקי
  • מלח ופלפל
  • 2/1 כוס יין לבן
  • עירית קצוצה

הוראות הכנה

מחממים מחבת עם שמן זית וכפית חמאה,
ומקפיצים את הבצל והשום.
מוסיפים את הפטריות, מלח ופלפל ומקפיצים כ-5-4 דקות.
מוסיפים את היין ומערבבים, מוסיפים עוד כפית חמאה
ואת העירית.
מגישים כתוספת למנה עיקרית.

בתאבון!!
10 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

שיפודי פטריות מיני פורטבלה
מנות ראשונות
שיפודי פטריות מיני פורטבלה
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
סלט עדשים שחורים עם בטטה ופטריות
סלטים
סלט עדשים שחורים עם בטטה ופטריות
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
סלט בריאות מרינה
סלטים
סלט בריאות מרינה
זמן ההכנה:
15 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה