תוספות

פטריות שיטאקי מוקפצות

10 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפיות חמאה
  • 1 בצל שאלוט קצוץ
  • 2 שיני שום קצוץ
  • 4 יח‘ פטריות יער
  • 3-2 יח‘ פטריות שיטאקי
  • מלח ופלפל
  • 2/1 כוס יין לבן
  • עירית קצוצה

הוראות הכנה

מחממים מחבת עם שמן זית וכפית חמאה,
ומקפיצים את הבצל והשום.
מוסיפים את הפטריות, מלח ופלפל ומקפיצים כ-5-4 דקות.
מוסיפים את היין ומערבבים, מוסיפים עוד כפית חמאה
ואת העירית.
מגישים כתוספת למנה עיקרית.

בתאבון!!
10 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

סלט גריסים
סלטים
סלט גריסים
זמן ההכנה:
20 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
כבד עוף פטריות וערמונים
מנות עיקריות
כבד עוף פטריות וערמונים
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
פאי פטריות
תוספות
פאי פטריות
זמן ההכנה:
45 דק'
|
רמת קושי:
בינוני