תוספות

פטריות שיטאקי מוקפצות

10 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפיות חמאה
  • 1 בצל שאלוט קצוץ
  • 2 שיני שום קצוץ
  • 4 יח‘ פטריות יער
  • 3-2 יח‘ פטריות שיטאקי
  • מלח ופלפל
  • 2/1 כוס יין לבן
  • עירית קצוצה

הוראות הכנה

מחממים מחבת עם שמן זית וכפית חמאה,
ומקפיצים את הבצל והשום.
מוסיפים את הפטריות, מלח ופלפל ומקפיצים כ-5-4 דקות.
מוסיפים את היין ומערבבים, מוסיפים עוד כפית חמאה
ואת העירית.
מגישים כתוספת למנה עיקרית.

בתאבון!!
10 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

פסטו כוסברה
תוספות
פסטו כוסברה
זמן ההכנה:
20 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
סלט שרופים
סלטים
סלט שרופים
זמן ההכנה:
60 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
נודלס פטריות ופרגיות ברוטב
מנות ראשונות
נודלס פטריות ופרגיות ברוטב
זמן ההכנה:
25 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית