פטריות שיטאקי מוקפצות
מצרכים
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפיות חמאה
- 1 בצל שאלוט קצוץ
- 2 שיני שום קצוץ
- 4 יח‘ פטריות יער
- 3-2 יח‘ פטריות שיטאקי
- מלח ופלפל
- 2/1 כוס יין לבן
- עירית קצוצה
הוראות הכנה
מחממים מחבת עם שמן זית וכפית חמאה,
ומקפיצים את הבצל והשום.
מוסיפים את הפטריות, מלח ופלפל ומקפיצים כ-5-4 דקות.
מוסיפים את היין ומערבבים, מוסיפים עוד כפית חמאה
ואת העירית.
מגישים כתוספת למנה עיקרית.
בתאבון!!