תוספות

פטריות שיטאקי מוקפצות

10 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפיות חמאה
  • 1 בצל שאלוט קצוץ
  • 2 שיני שום קצוץ
  • 4 יח‘ פטריות יער
  • 3-2 יח‘ פטריות שיטאקי
  • מלח ופלפל
  • 2/1 כוס יין לבן
  • עירית קצוצה

הוראות הכנה

מחממים מחבת עם שמן זית וכפית חמאה,
ומקפיצים את הבצל והשום.
מוסיפים את הפטריות, מלח ופלפל ומקפיצים כ-5-4 דקות.
מוסיפים את היין ומערבבים, מוסיפים עוד כפית חמאה
ואת העירית.
מגישים כתוספת למנה עיקרית.

בתאבון!!
10 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

שבלולי שמרים ממולאים
מנות ראשונות
שבלולי שמרים ממולאים
זמן ההכנה:
45 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי גבוהה
פטריות ושלוש הגבינות
מנות עיקריות
פטריות ושלוש הגבינות
זמן ההכנה:
40 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
סלט קינואה פטריות וכרוביות צלויות
סלטים
סלט קינואה פטריות וכרוביות צלויות
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה