תוספות

פשטידת פטריות חגיגית

40 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 2 בצלים גדולים קצוצים
  • 60 גר‘ חמאה
  • 2 כפות אבקת מרק פטריות
  • 1 מיכל שמנת עמידה לקצפת
  • 2 כפות קמח
  • 1 ק“ג פטריות שמפיניון חתוכות
  • 6 ביצים
  • 1 גביע קוטג‘
  • 200 גר‘ גבינת עמק מגוררת
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • מעט מרגרינה לשימון התבנית
  • עגבניות -להוספת טעם...

הוראות הכנה

מחממים תנור לחום בינוני.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שקוף.
מוסיפים את הפטריות, מערבבים כ-5 דקות ומסננים היטב את המים.
מוסיפים את אבקת המרק ובוחשים היטב.
מוסיפים את השמנת תוך כדי בחישה ומבשלים עד לקבלת תערובת סמיכה. מסירים מהאש
ומניחים להצטנן מעט.
שמים בקערה את הביצים, הקוטג‘, הגבינה והקמח ובוחשים לתערובת אחידה.
מוסיפים את בלילת הפטריות, מתבלים במלח ופלפל שחור ובוחשים היטב.
משמנים תבנית אפייה מעבירים אליה את תערובת הפטריות.
אופים 35-45 דקות עד שהפשטידה תתייצב ותזהיב.
ניתן לצרוב את הגבינה עד להזהבה.

בתאבון!!
40 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

פאי פטריות
תוספות
פאי פטריות
זמן ההכנה:
45 דק'
|
רמת קושי:
בינוני
פטריות ממולאות בבשר:
מנות עיקריות
פטריות ממולאות בבשר:
זמן ההכנה:
45 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
מתכון חגיגי לשיפודי פטריות
מנות עיקריות
מתכון חגיגי לשיפודי פטריות
זמן ההכנה:
25 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה