תוספות

פשטידת פטריות חגיגית

40 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 2 בצלים גדולים קצוצים
  • 60 גר‘ חמאה
  • 2 כפות אבקת מרק פטריות
  • 1 מיכל שמנת עמידה לקצפת
  • 2 כפות קמח
  • 1 ק“ג פטריות שמפיניון חתוכות
  • 6 ביצים
  • 1 גביע קוטג‘
  • 200 גר‘ גבינת עמק מגוררת
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • מעט מרגרינה לשימון התבנית
  • עגבניות -להוספת טעם...

הוראות הכנה

מחממים תנור לחום בינוני.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שקוף.
מוסיפים את הפטריות, מערבבים כ-5 דקות ומסננים היטב את המים.
מוסיפים את אבקת המרק ובוחשים היטב.
מוסיפים את השמנת תוך כדי בחישה ומבשלים עד לקבלת תערובת סמיכה. מסירים מהאש
ומניחים להצטנן מעט.
שמים בקערה את הביצים, הקוטג‘, הגבינה והקמח ובוחשים לתערובת אחידה.
מוסיפים את בלילת הפטריות, מתבלים במלח ופלפל שחור ובוחשים היטב.
משמנים תבנית אפייה מעבירים אליה את תערובת הפטריות.
אופים 35-45 דקות עד שהפשטידה תתייצב ותזהיב.
ניתן לצרוב את הגבינה עד להזהבה.

בתאבון!!
40 דק'
רמת קושי בינונית
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

פיצה פורטבלה
מנות עיקריות
פיצה פורטבלה
זמן ההכנה:
20 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
מאפה בניצה גבינות ופטריות
מנות ראשונות
מאפה בניצה גבינות ופטריות
זמן ההכנה:
45 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
תבשיל אורז ופטריות
תוספות
תבשיל אורז ופטריות
זמן ההכנה:
45 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית