מנות עיקריות

פטריות מטוגנות ברוטב טריאקי

10 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 4-5 פטריות מלך היער בינוניות של מרינה
  • 1 חבילה פטריות שימאג'י
  • 1 חבילה פטריות שיטאקי / מיני חורש (לפי הבחירה)
  • שום כתוש
  • רוטב סויה
  • שמן זית
  • חצי כוס מים פושרים לדילול המרינדה
  • פלפל שחור גרוס
  • כף רוטב טריאקי

הוראות הכנה

מכינים את המרינדה מכל המרכיבים, למעט הפטריות.
קוטמים כחצי ס"מ מקצה הרגל של הפטרייה ופורסים את הפטריות לאורכן כולל הרגל לפרוסות בעובי כ- 1 ס"מ.
משרים כחצי שעה במרינדה ומשם היישר על האש, צולים ב2 הצדדים כ- 2 דק' מכל צד.
המלצת הגשה: 
בתוספת בצל ירוק קצוץ כמנה עיקרית או כתוספת למנה בשרית.

בתאבון!!
10 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

מתכון עגבניות ממולאות
תוספות
מתכון עגבניות ממולאות
זמן ההכנה:
20 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
פטריות מצופות במילוי גבינת עיזים
מנות ראשונות
פטריות מצופות במילוי גבינת עיזים
זמן ההכנה:
15 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
מרק פטריות וגריסים
מנות ראשונות
מרק פטריות וגריסים
זמן ההכנה:
25 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית