פטריות מטוגנות ברוטב טריאקי
מצרכים
- 4-5 פטריות מלך היער בינוניות של מרינה
- 1 חבילה פטריות שימאג'י
- 1 חבילה פטריות שיטאקי / מיני חורש (לפי הבחירה)
- שום כתוש
- רוטב סויה
- שמן זית
- חצי כוס מים פושרים לדילול המרינדה
- פלפל שחור גרוס
- כף רוטב טריאקי
הוראות הכנה
מכינים את המרינדה מכל המרכיבים, למעט הפטריות.
קוטמים כחצי ס"מ מקצה הרגל של הפטרייה ופורסים את הפטריות לאורכן כולל הרגל לפרוסות בעובי כ- 1 ס"מ.
משרים כחצי שעה במרינדה ומשם היישר על האש, צולים ב2 הצדדים כ- 2 דק' מכל צד.
המלצת הגשה:
בתוספת בצל ירוק קצוץ כמנה עיקרית או כתוספת למנה בשרית.
בתאבון!!