מנות עיקריות

פטריות מטוגנות ברוטב טריאקי

10 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 4-5 פטריות מלך היער בינוניות של מרינה
  • 1 חבילה פטריות שימאג'י
  • 1 חבילה פטריות שיטאקי / מיני חורש (לפי הבחירה)
  • שום כתוש
  • רוטב סויה
  • שמן זית
  • חצי כוס מים פושרים לדילול המרינדה
  • פלפל שחור גרוס
  • כף רוטב טריאקי

הוראות הכנה

מכינים את המרינדה מכל המרכיבים, למעט הפטריות.
קוטמים כחצי ס"מ מקצה הרגל של הפטרייה ופורסים את הפטריות לאורכן כולל הרגל לפרוסות בעובי כ- 1 ס"מ.
משרים כחצי שעה במרינדה ומשם היישר על האש, צולים ב2 הצדדים כ- 2 דק' מכל צד.
המלצת הגשה: 
בתוספת בצל ירוק קצוץ כמנה עיקרית או כתוספת למנה בשרית.

בתאבון!!
10 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

מאפה בניצה גבינות ופטריות
מנות ראשונות
מאפה בניצה גבינות ופטריות
זמן ההכנה:
45 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
פטריות במילוי גבינות ואגוזים
מנות ראשונות
פטריות במילוי גבינות ואגוזים
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
סלט שרופים
סלטים
סלט שרופים
זמן ההכנה:
60 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית