מנות עיקריות

פטריות מטוגנות ברוטב טריאקי

10 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 4-5 פטריות מלך היער בינוניות של מרינה
  • 1 חבילה פטריות שימאג'י
  • 1 חבילה פטריות שיטאקי / מיני חורש (לפי הבחירה)
  • שום כתוש
  • רוטב סויה
  • שמן זית
  • חצי כוס מים פושרים לדילול המרינדה
  • פלפל שחור גרוס
  • כף רוטב טריאקי

הוראות הכנה

מכינים את המרינדה מכל המרכיבים, למעט הפטריות.
קוטמים כחצי ס"מ מקצה הרגל של הפטרייה ופורסים את הפטריות לאורכן כולל הרגל לפרוסות בעובי כ- 1 ס"מ.
משרים כחצי שעה במרינדה ומשם היישר על האש, צולים ב2 הצדדים כ- 2 דק' מכל צד.
המלצת הגשה: 
בתוספת בצל ירוק קצוץ כמנה עיקרית או כתוספת למנה בשרית.

בתאבון!!
10 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

סטייק פורטבלה על האש
מנות עיקריות
סטייק פורטבלה על האש
זמן ההכנה:
12 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
לחם פטריות
תוספות
לחם פטריות
זמן ההכנה:
20 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
סלט עשבי תיבול ופיצוחים חמוץ מתוק
סלטים
סלט עשבי תיבול ופיצוחים חמוץ מתוק
זמן ההכנה:
20 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית