מנות ראשונות

ראגו פטריות ביין לבן ועשבי תיבול

10 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מצרכים

  • אריזת פטריות שמפיניון קצוצות
  • אריזת פטריות יער קצוצות
  • אריזת פטריות פורטבלה קצוצות
  • 3 קוביות חמאה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל לבן קצוץ דק
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1/2 כוס יין לבן
  • כפית עלי טימין קצוצים
  • כף עלי בזיליקום קצוצים
  • כף עלי פטרוזיליה קצוצים
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

הוראות הכנה

מחממים מחבלת על אש בינוניות עם קוביות חמאה וכף שמן זית.
מטגנים את הבצל עד שמחשים קלות. מוסיפים את השום הקצוץ והטימין ומטגנים דקה נוספת.
מעבירים לאש גבוהה ומוסיפים קוביית חמאה, כף שמן זית ואת תערובת הפטריות הקצוצות ומטגנים תוך כדי ערבוב 2 דקות נוספות.
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד שרוב הנוזלים מתאדים.
מוסיפים את קוביית החמאה האחרונה, הבזיליקום והפטרוזיליה, מכבים את האש ומערבבים עד שקוביית החמאה נמסה.
ניתן לבשל קלות צימוקים, סוכר וקינמון למשך 4 דק'.
לפזר אגוזי מלך ולהגיש.

בתאבון!!
10 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

פטריות מצופות במילוי גבינת עיזים
מנות ראשונות
פטריות מצופות במילוי גבינת עיזים
זמן ההכנה:
15 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
פיצה ביאנקה עם שמנת פטריות
מנות עיקריות
פיצה ביאנקה עם שמנת פטריות
זמן ההכנה:
30 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
ממרח פטריות
סלטים
ממרח פטריות
זמן ההכנה:
45 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית