מנות עיקריות

מתכון חגיגי לשיפודי פטריות

25 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מצרכים

  • 20 פטריות בייבי פורטבלה בינוניות ללא הרגל
  • 100 גרם גבינת ריקוטה
  • 15 גרם גבינת פרמז'נו ארג'נו מגורר
  • 10 גר' קמח
  • 1 חלמון ביצה
  • מלח ופלפל לבן לפי הטעם
  • פרמז'ן מגורר
  • 750 גר' פטריות- סלסלת פטריות שמפיניון,יער ופורטבלה קצוצות
  • 3 קוביות חמאה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל לבן קצוץ דק
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1/2 כוס יין לבן
  • כפית עלי טימין קצוצים
  • כף עלי בזיליקום קצוצים
  • כף עלי פטרוזיליה קצוצה
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • שיפודי עץ (או ענף רוזמרין עליו משחילים את הפטריות)
  • עגבניות לחות- חבילה אחת תוצרת מרינה

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את כל החומרים עד לקבלת עיסה אחידה,
ממלאים את הפטריות ומפזרים את הפרמז'ן מלמעלה.
המלצת הגשה:
ניתן להשחיל את הפטריות על שיפוד עץ או על ענף רוזמרין.
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ- 15 דק'.

בתאבון!!
25 דק'
רמת קושי קלה
להדפסת מתכון

מתכונים נוספים

ראגו פטריות ביין לבן ועשבי תיבול
מנות ראשונות
ראגו פטריות ביין לבן ועשבי תיבול
זמן ההכנה:
10 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי קלה
סושי פטריות
תוספות
סושי פטריות
זמן ההכנה:
20 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית
ממרח פטריות
סלטים
ממרח פטריות
זמן ההכנה:
45 דק'
|
רמת קושי:
רמת קושי בינונית